Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm, explainervideo, stationvoice of een telefooncentrale laten inspreken door een stemacteur?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Natuurlijk wil je graag vooraf weten wat je kan verwachten. Daarom is het mogelijk een korte demo te krijgen van het mogelijke resultaat. Dan heb je in ieder geval een indruk van wat je mag verwachten. Fijn, toch?

Ik spreek graag, vrijblijvend, enkele regels van jouw corporate audio/video productie in. Dit geeft je zekerheid vooraf.

Bekijk een voorbeeld van bedrijfsfilms:

PARKMOBILE:

HOVENIERSPLANNING.NL:

REHOMY:

Bekijk onderstaande, enigszins stoere clip voor Nuon:

Train ‘n Gain:

Zoekt u een andere klank? Meer zakelijk of juist “over de top”? De mogelijkheden zijn eindelooos.

De stem is slechts één van de schakels in het proces tot het uiteindelijke resultaat. Maar niet een onbelangrijke natuurlijk. Nadat de tekst uitgedacht is door een tekstschrijver komt de stem in beeld. Niet letterlijk natuurlijk. Ik, de reclamestem, lever deze tekst aan een producent van reclamespots. Dit bedrijf draagt er zorg voor dat uw commercial uizendklaar bij de door u gewenst omroep geleverd wordt. De totstandkoming van een reclamespot gaat dus over verschillende schijven waarvan de stemacteur een essentieel onderdeel is. Tenzij u er voor kiest alleen met beeld en andere audio te werken.

Stefan Brau is een professioneel inspreker/stemacteur en heeft in het verleden vele commercials, bedrijfsfilms en documentaires ingesproken. Mocht u na het horen van bovenstaande voice-over voorbeelden de klank nog niet gehoord hebben welke u zoekt, neem dan contact op met Stefan. Een stem kan namelijk in 99% van de gevallen voldoen aan uw verzoeken. Wees zo specifiek mogelijk als het gaat om bijvoorbeeld stemimitatie’s.

Een tip bij het bepalen van de klankkleur die u wenst is om te onthouden welke commercial hierboven op elders op deze website u aanspreekt. Dat werkt het snelst. Als blijkt dat wat u zoekt niet mogelijk is dan wordt dit u medegedeeld. Ik regelmatig het verzoek gekregen een Engelse of Duitse documentaire in te spreken. Deze opdrachtgevers moet ik altijd teleurstellen. Niet omdat ik die talen niet spreek maar omdat een “native speaker” altijd een betere uitspraak heeft dan een Nederlandse stemacteur. Uitzonderingen daar gelaten. Dit komt omdat een spreker het best tot zijn recht komt in zijn moederstaal. Anders dan bij zangers of zangeressen die de mindere kanten van hun uitspraak vaak kunnen verdonkeremanen. Bij een spreektekst is het dus aan te bevelen zoveel mogelijk gebruik te maken van native’s. Jammer voor u als opdrachtgever omdat er dan een tweede stem gezocht moet worden. Als u dat wenst kan ik u daarmee helpen. In mijn netwerk bevinden zich uitstekende native speaker die ik u van harte aan kan raden. En, uiteraard valt de prijs altijd mee.

TELEFOONCENTRALE VOOR UW BEDRIJF INSPREKEN?

Interactieve Voice Response of het telefoonsysteem spreek ik ook in.

Net als een normale voicemail. Zo worden klanten altijd professioneel en in ABN te woord gestaan.

⭐ Voicemail inspreken mogelijk

⭐Telefooncentrale of IVR teksten mogelijk in verschillende lengtes.

⭐ Altijd vriendelijk geprijsd

⭐ Snelle levering

⭐ Actualisatie van teksten op korte termijn mogelijk

⭐ Audio wordt geleverd in formaat volgens specificaties van de telefooncentralesysteem(.wav .mp3 .AIFF)

 

STATIONVOICE ?

Luister hier om een idee te krijgen van mijn stem in enkele jingleproducties:

Stefan Brau is ook de stem voor uw stationid´s, stationimaging of promo’s. Zo klinkt dat dan:

100% NL

Sky Radio Maassluis(thanx to Radiojingle.nl)

Radio 80

RTV Parkstad Roger Meesters(thanx to Abstraqt/Dutch Noise)

Rucphen FM

De voice-over zorgt dat de naam van de tv of radiozender nooit meer vergeten wordt.

Dit gebeurt o.a. door jingles en andere vormgeving.

Deze herkenbaarheid brengt voice-over Stefan in uw station id’s.

Het is daarom ook niet vreemd dat je Stefan vaak hoort. Voice-over Stefan Brau was de stationsstemvan radiozender 100% NL, Jetix/Disney, Het Ziggo Preview Kanaal en verschillende lokale omroepen zoals Radio 80 in Bergen, Sky Radio Maassluis en Rucphen FM. Ook op uw radio of televisiestation kan deze stem te horen zijn.

Wat is het tarief van een stem voor radiostations?

Een stem is betaalbaarder dan je denkt. Dit komt mede omdat het tarief afhankelijk is van het bereik van de zender. Een lokale zender betaalt vaak minder dan een landelijke. Waarom? Dat heeft met het uitzendbereik te maken. Vormgeving wordt vaak gebruikt door radio en televisie stations. Het is echter ook mogelijk dat u voor andere doeleinden jingles wilt laten maken. Een jingle blijft lang actueel en u betaalt slechts één keer de kosten van een voice-over. Tenzij u er voor kiest om op contractbasis te werken. Dit houdt in dat je regelmatig nieuwe jingles wilt hebben. Omdat het jaar nu éénmaal verschillende jaargetijden heeft, bijvoorbeeld.

Gesproken jingles zijn herkenbaar en makkelijk te vervaardigen. Ook dat drukt de kosten. Immers, er is geen heel zangkoor voor nodig. De impact is in de meeste gevallen ook veel groter. Een combinatie van zang en voice-overs kan uiteraard ook. Dit kan echter ook via het netwerk van Stefan Brau Productions. Via ons netwerk kunnen wij je desgewenst in contact brengen met verschillende gerenomeerde jinglebedrijven. Aan jou de keus want er is veel verschil in werkwijze en tarieven. Dat geldt ook voor commercials. Ook die zijn er in alle kleuren en smaken. Maar je kunt altijd bouwen op het deskundige advies van Stefan Brau Productions. Laat mij je de weg wijzen als het gaat om vormgeving!

Voor vragen? Neem gerust contact op. Wil je meer te weten komen over: contact.

Een mogelijkheid is om de jingles in te spreken in een studio van uw keuze. Dat gebeurd vaak bij grote jinglepakketten. Mocht je besluiten om een jinglepakket voor een radio of televisiezender aan te schaffen dan doet je er goed aan om te werken met een voice-over die met je meedenkt. Iemand die ook tekstueel ervaren is. Zo iemand is voice-over Stefan Brau. Ook als stationvoice, voor een bedrijfsfilm of als stemacteur.

Stefan Brau is ook de stem voor jouw jingles!

Dan bekijkt je nu de juiste website. Neem contact op met Stefan voor de mogelijkheden

Stefan Brau voice-over bedrijfsfilm stemacteur tarieven commercials reclamestem

 

Contact

Kan ik je helpen?

handig

×
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?