Je zoekt de juiste voice-over of stemacteur?

Ik doe voice-overs voor commercials, webvideo of andere audioproducties. Dit doe ik al jaren. Je hoort me daarom ook regelmatig op radio en televisie. Vele voorbeelden zijn op deze website te vinden.

Enkele voorbeelden:

 

Meer voorbeelden

Hoe werkt het precies ?

Stuur me jouw tekst? Of vertel me wat voor tekst je zoekt? Dan schrijf ik hem voor je. We spreken een prijs af. Bij akkoord ga ik zo snel mogelijk voor je aan het werk! Kom maar op en dank vast voor jouw bestelling. Daar krijg je geen spijt van!

Lokale, regionale of landelijke reclameteksten worden vakkundig dezelfde dag nog door mij ingesproken in eigen kwaliteitsstudio. Maar ook jingles worden met hetzelfde gemak gemaakt vanuit mijn eigen studio. Misschien zoek je een stationvoice voor radio of tv? Neem dan ook contact met mij op!

Ook is het mogelijk om in een door jou uitgezochte studio af te spreken voor een voice-over sessie. Reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen. Vanwege de planning is het noodzakelijk dit tijdig te plannen en door te spreken. Het is mogelijk reclamespots snel in te spreken. De levertijd is in principe dezelfde dag. Informeer naar de mogelijkheden.

Met alle soorten van genoegen ben ik de stemacteur of voice-over in jouw reclamespots. Precies zoals je het graag hoort. Snel geleverd uit eigen opnamestudio.

Honderden commercials, jingles en documentaires zijn de afgelopen jaren door mij ingesproken. Vaak weten mensen zich een recente reclame die ze bij de Ster of anders gezien hebben goed te herinneren.
Inspreken is mijn dagelijkse bezigheid. Wellicht mag ik binnenkort jouw tekst inspreken?