SPOTJES

SPOTJES

Ik produceer ook uw kant en klare spots!

Ik produceer tevens professionele en betaalbare radio en televisie commercials.
Stuur mij jouw reclametekst of laat een tekst schrijven. Zodra de tekst klaar is beginnen we aan het opnemen van de stem. Uiteraard is de keuze van stijl, intonatie en klankkleur volledig met u voorbesproken. We nemen de voice-over op in een professionele geluidsstudio en kunnen daarna direct beginnen aan het afmonteren van de radiospot of televisiecommercial. Onze jarenlange ervaring met het produceren van succesvolle radiospots en televisiecampagnes is uw garantie voor tevredenheid. Aflevering van uw betaalbare commercials kan al binnen enkele uren. Dus in no-time “in de uitzending” bij uw favoriete tv of radiozender.
Enkele in huis gemaakte commercials:

Je mailt mij de reclametekst of laat een goeie tekst door een ervaren tekstschrijver schrijven. Zodra de tekst klaar is begin ik aan het opnemen van mijn/de stem. Uiteraard is de keuze van stijl, intonatie en klankkleur volledig met je voorbesproken.

We nemen de voice-over op in een professionele geluidsstudio en kunnen daarna direct beginnen aan het afmonteren van de radiospot of televisiecommercial. Onze jarenlange ervaring met het produceren van succesvolle radiospots en televisiecampagnes is jouw garantie voor tevredenheid. Aflevering van jouw betaalbare commercials kan al binnen enkele uren. Dus in no-time “in de uitzending” bij jouw favoriete tv of radiozender.

Contact

Kan ik je helpen?

handig

×
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?