06-19181097
stefan (@ )stefanbrau.nl

TARIEVEN STEMACTEUR ONLINE

PRIJZEN INSPREKEN

De tarieven snel bekijken kan hier. Voor een uitgebreide tarievenlijst: kijk hier beneden:

€ 75

Lokale Radiospot

  • opgenomen in professionele studio
  • vandaag geleverd
  • tevredenheidsgarantie
  • maximaal 30 seconden tekst
bestel nu

€ 450

Nationale Radiospot

  • opgenomen in professionele studio
  • vandaag geleverd
  • tevredenheidsgarantie
  • vanaf prijs
BESTEL NU
Wat kost dat zo’n stem?

TARIEVEN:

VOICE-OVER COMMERCIALS:
Radio (lokaal): 75,00 Euro
Radio (regionaal): Vanaf 150,00 Euro
Radio (nationaal) : Vanaf 450,00 Euro

TV (lokaal): 250,00 Euro
TV (regionaal): 300,00 Euro
TV (nationaal): Vanaf 600,00 Euro

Pre-roll: Vanaf 200,00 Euro
E-LEARNING / COMPANY VIDEOS / ANIMATION / VOICE RESPONSE:
1 Pagina: 200,00 Euro
2 Pagina’s: 300,00 Euro
3 Pagina’s: 375,00 Euro
4 Pagina’s: 450,00 Euro

TV PROGRAMMA NARRATION:
TV Show (lokaal) / Web: 250,00 Euro
TV Show (nationaal) : 500,00 – 800,00 Euro
TV Billboard (lokaal) / Web: 250,00 Euro
TV Billboard (nationaal): 400,00 Euro

Graag vertel ik je wat meer over de kosten. De ene stem is de andere niet. Tegenwoordig zijn er veel stemmen in de voice-over markt. Dit heeft te maken met de grote verscheidenheid aan voice-over opleidingen. Ik heb mijn ervaring niet opgedaan door een opleiding te volgen bij één van mijn collega’s. Mijn ervaring heb ik opgedaan door jarenlang in te spreken voor de grootste A merken van Nederland zoals C&A, AKO, Belcompany, Jetix/Disney Channel, RTL NEDERLAND, 100% NL, Radio Decibel, RadioNL en ga zo maar even door.
Een professioneel stemacteur baseert zijn tarieven op meer zaken dan tijdinvestering. Scholing, onderhoud van home studio, exclusiviteit en integriteit naar opdrachtgevers spelen een belangrijke rol. Ik spreek jouw (spreek)teksten in voor radio, televisie, internet, etc. Welke stijl je ook zoekt. Door mijn ruime ervaring weet ik altijd de juiste toon te raken. Lokale, regionale of landelijke reclameteksten worden vakkundig dezelfde dag nog door mij ingesproken in eigen HD kwaliteitsstudio. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw audioproductie. In mijn home studio gebruik ik alleen kwaliteitsmerken als Neumann, Focusrite en Solid State Logic.