06-19181097
stefan (@ )stefanbrau.nl

ALLE VOICE-OVER DIENSTEN

STEENGOED STEFAN!

Hieronder een korte geschiedenis:

Stefan is sinds eind jaren 90 veel gevraagd stemacteur en voice-over.  In het begin voor lokale opdrachtgevers zoals kabelkranten, waar hij woonclips en andere verkoopwaren aanprees. Later kwamen daar andere en grotere opdrachten bij. Tegenwoordig hoor je zijn ‘voice’ dagelijks op de radio, web of buis. Stefan spreekt commercials, bedrijfsfilms, podcastintro’s, billboards, showopeners, sweepers, nasynchronisatie tv programma’s, promo’s, radioprogramma’s en webvideo’s, etc, in. Verschillende radio en televisiestations zoals BNR nieuwsradio, Radio Decibel, Easy FM, RTL FM, CITY FM, 100% NL en JETIX/Disney Channel maakten naar volle tevredenheid gebruik van deze stemacteur. Ook was deze stem in reclamespots en bedrijfsfilms zoals Niquitin, Belcompany, Carpetright, C&A, AKO en WeCycle te horen.
De stem is een bijzonder instrument
De stem is slechts één van de schakels in het proces tot het uiteindelijke resultaat. Maar niet een onbelangrijke natuurlijk. Nadat de tekst uitgedacht is door een tekstschrijver komt de stem in beeld. Niet letterlijk natuurlijk. Ik, de reclamestem, lever deze tekst aan een producent van reclamespots. Dit bedrijf draagt er zorg voor dat uw commercial uizendklaar bij de door u gewenst omroep geleverd wordt. De totstandkoming van een reclamespot gaat dus over verschillende schijven waarvan de stemacteur een essentieel onderdeel is. Tenzij u er voor kiest alleen met beeld en andere audio te werken. Stefan Brau is een professioneel inspreker en heeft in het verleden vele commercials, bedrijfsfilms en documentaires ingesproken. Mocht u na het horen van bovenstaande voice-over voorbeelden de klank nog niet gehoord hebben welke u zoekt, neem dan contact op met Stefan. Een stem kan vaak veel meer dan je denkt. Wees zo specifiek mogelijk als het gaat om bijvoorbeeld stemimitatie’s Stefan Brau is een professioneel inspreker en heeft in het verleden vele commercials, bedrijfsfilms en documentaires ingesproken.
Graag vertel ik je wat meer over de kosten. De ene stem is de andere niet. Tegenwoordig zijn er veel stemmen in de voice-over markt. Dit heeft te maken met de grote verscheidenheid aan voice-over opleidingen. Ik heb mijn ervaring niet opgedaan door een opleiding te volgen bij één van mijn collega’s. Mijn ervaring heb ik opgedaan door jarenlang in te spreken voor de grootste A merken van Nederland zoals C&A, AKO, Belcompany, Jetix/Disney Channel, RTL NEDERLAND, 100% NL, Radio Decibel, RadioNL en ga zo maar even door.

LEARN MORE